neděle 13. dubna 2008

Moje první paulistánská oslava




Dnes jsem byla pozvána na nějakou oslavu známých jedné známé mé známé. To tu tak chodí, když je někdo někam pozvám, může si sebou vzít další lidi...A tak se místo deseti pozvaných objeví třeba třicet. Muži prý přinesou pítí a ženy jídlo.
No, mohla by to být klidně nějaká česká akce : kytara, zpěv, tanec, oheň, pivo, jídlo...Jen s malými rozdíly, že ani při českém létě se v noci nepotím...No, tak tady jo. Místo bratří Nedvědů se zpíval Gilberto Gil a také lidé byli “opálenější”.
Bylo to příjemné a zajímavé vidět, jak se také baví Paulistané. Během seznamování lidem neušlo, že je na festě také vetřelec, který je z České republiky. Byla jsem trochu za exota, ale už si zvykám. Mé obvyklé : sou tcheca, sou professora, não sou de Praga...
Tak zde máte několik ilustrativních obrázků...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

S nadeji jsem sla na brazilsky blog, ze tam bude nejaka novinka, ktera me potesi v nemoci - a byla, bezva diky :-)) No, ja se ted potim maximalne v posteli... a tesim se az pujdou ty fotky. Dnes je v Liberci krasne a teplo. Ale zase se to ma zkazit a spadnout v noci az na nulu. Tak si to brazilske teplo uzivej, Peto! Anonym Petra P. :-)